Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi manzara anında kapının muhtemel olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Binalarda belirli standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısının bakımını tamir etmek derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak yahut amatörce inşa etmek sağlam meallara minval harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye hizmetlemleri seri bir biçimde bünyelabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı saf otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur Yangın Kapısı Fiyatları panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Panik pas sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Report this wiki page